Dankbetuigingen

Massale steun voor doneeractie
na afgelaste Matthäus Passion in Oirschot en Gerwen

De Stichting Matthäus Passion Oirschot-De Kempen heeft de mensen die een kaartje hebben gekocht geïnformeerd over de afgelasting en over de actie ‘geld terug’. De kaarthouders konden kiezen: hun geld terug krijgen of (een deel van) het bedrag doneren aan de gedupeerde musici. Toen het geld op hun rekening verscheen reageerden zij verheugd.

Dank aan al onze bezoekers die dit mede mogelijk hebben gemaakt. Ik ben enorm dankbaar voor het zéér gulle gebaar wat de Stichting namens u heeft gemaakt naar alle solisten, orkest, gambist, repetitor, maar ook naar mij.
Ik vind het van een zeer grote betrokkenheid spreken bij de situaties waarin vele musici verkeren n.a.v. de coronacrisis, maar ook van een ongekende empathie naar al deze mensen. Het geeft de hele organisatie voor mij een zeer warm aureool.


Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/wp-content/uploads/2018/11/Jan-van-Elsacker-e1544559974717.jpg) is not within the allowed path(s): (/www/doc/www.matthauspassionoirschot.nl:/disk2/doc/www.matthauspassionoirschot.nl:/usr/share/php:/www/tmp:/tmp) in /www/doc/www.matthauspassionoirschot.nl/www/wp-content/plugins/bb-plugin/modules/photo/photo.php on line 426

Wat zorgen jullie toch erg goed voor ons!
Dit zijn heerlijke verrassingen. Ik vind dit zo groots aardig van jullie allemaal, waarvoor veel dank.
Ja, ik denk dat volgend jaar alles voorbij zal zijn, niettemin toch nog met beperkingen, daarvoor vrees ik wel ........
Hou jullie goed!
Hartelijke groet,

Jan

Wat een prachtig gebaar. Wij bedanken alle donateurs hartelijk! We zijn er heel erg blij mee en zullen het geld goed besteden en ten goede laten komen aan het hele orkest. Ook heel erg bedankt voor dit initiatief om de mensen te vragen hun ticket te doneren.

Hartelijke groet en hopelijk tot over niet al te lange tijd!

Gerdien

Ik wil jullie van ganser harte bedanken voor dit mooi gebaar!  Hoe attent en eerbiedig! Dit raakt me echt, ik heb heel veel respect voor jullie. Ik kijk enorm uit naar onze eerst volgende ontmoeting, dit zal een feest worden als we iedereen terug zien! Warme, vriendelijke en dankbare groet aan iedereen, ook aan de bezoekers en
sponsors. Heel veel liefs aan jullie allen.
Hilde

Wat ’n mooi gebaar dat de organisatie richting uitvoerende musici van de Matthäus Passion heeft gemaakt!

Mijn grote dank voor iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt. Met vele hartelijke groeten.

Heel veel dank aan  iedereen die heeft gedoneerd. Met hartelijke groeten.

Ad Broeksteeg

repetitor Kempenkoor

Wat een hartverwarmend nieuws, wat mooi dat jullie en jullie publiek hun artiesten zo in de armen sluiten!
Ik kijk alvast uit naar april 2022, het moet geweldig zijn om elkaar dan weer de hand te kunnen schudden en onbezorgd muziek te maken. Ik waardeer het zeer dat er geld is gedoneerd door het publiek en de sponsors en dat een deel daarvan ook naar mij wordt
overgemaakt.

Het allerbeste!

Wat een ongelofelijk fijn gebaar. Ik ben echt geroerd, had dit dìt jaar
niet verwacht. Vorig jaar overviel het ons met een grote klap, nu zagen we t al lange tijd aankomen. Laat onverlet dat ik het een heel genereus en respectvol gebaar vindt. Ben er echt heel blij mee! Dankjewel. Natuurlijk geldt mijn dank aan de hele organisatie en betrokken mensen. Tot betere tijden!!

Met vriendelijke groet, Peter

Zeer bedankt voor het fantastische gebaar. Ik ben er stil van.
Heel veel dank. Dit doet heel veel goed in deze tijden en ik ben er erg blij mee. Ik heb de data voor volgend jaar al in de agenda staan dus ik zal, als het tegen die tijd toch hopelijk weer kan, heel graag meedoen.
Ik wens jullie allen ook veel sterkte de komende tijd en hoop dat iedereen gezond blijft van lijf leden en hoofd !

Met hartelijke groet, Pieter


Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/wp-content/uploads/2018/11/Ralph-Rousseau-Meulenbroeks-2-1024x1024.jpg) is not within the allowed path(s): (/www/doc/www.matthauspassionoirschot.nl:/disk2/doc/www.matthauspassionoirschot.nl:/usr/share/php:/www/tmp:/tmp) in /www/doc/www.matthauspassionoirschot.nl/www/wp-content/plugins/bb-plugin/modules/photo/photo.php on line 426

Jeetje, dit is echt niet te geloven. Wat fijn! Jongen, wat weten jullie met toch weer te verrassen. Wat een ongelooflijk
leuk nieuws. Geweldig bedankt! En wat bijzonder dat al die potentiële bezoekers dit hebben gedaan. Een lichtpuntje op de dag waarop we zoveel slecht nieuws horen!
Ik kijk er zeer naar uit om in 2022 weer met jullie aan de gang te gaan. Wat zal het een opluchting zijn wanneer het weer mag.
Hou vol & tot snel! Ralph

Maar wat ontzettend lief en fijn dat jullie dit kunnen doen! Alle steun in deze tijd is welkom natuurlijk en dit had ik niet verwacht en komt echt als een verrassing! Daar ben ik jullie enorm dankbaar voor! Ja laten we hopen dat het in 2022 wel door kan gaan! En ik hoop dat jullie binnenkort weer mogen zingen! Want zingen is echt zo ontzettend gezond en fijn om te doen. Hoe dan ook, als het niet in groepsverband mag, zing thuis! Zingen is goed voor je! Ook voor je weerstand! Dat zou ik iedereen mee willen geven.

Veel liefs, Rianne