Een mooi concert en een prachtige belevenis waar velen naar uitkijken.
Corona onderbrak de afgelopen twee jaar de meer dan 15-jarige Matthäus-traditie van Kempenkoor in Oirschot. Het goede nieuws is dat organisatie van de uitvoering van volgend jaar gaat beginnen.

Traditie gaat door!

Uitvoerenden: Kempenkoor en Barokorkest La Sorpresa onder leiding van dirigent Cees Wouters.
Reserveer de datum van woensdag 13 april 2022.
Meer informatie over de start van de kaartverkoop vindt u in de volgende nieuwsbrief. Wij sturen daarover eerst een bericht aan onze donateurs en aan degenen die kaarten hadden gekocht voor de afgelaste uitvoeringen van 2020 en 2021.

Bach leren kennen

Kempenkoor start in november met een reeks workshops ‘Zing de Matthäus Passion’. Geïnteresseerden - met of zonder zangervaring - krijgen de mogelijkheid geboden om de koorgedeelten van dit magistrale werk onder de knie te krijgen. De reeks bestaat uit drie bijeenkomsten, waar ook de vaste koorleden van Kempenkoor aan meedoen. Deelnemers die na afloop laten horen dat ze de noten goed kennen, mogen meedoen aan de repetities en uitvoering van 13 april. Bent u geïnteresseerd? Meer informatie vindt u onder de knop Folder bekijken.
Stem op Matthäus Passion Oirschot in de Rabobank Clubsupportactie

Mogen wij u iets vragen?

De Stichting Matthäus Passion Oirschot-De Kempen doet mee aan Rabo ClubSupport, de jaarlijkse actie van de Rabobank die clubs en verenigingen financieel ondersteunt.
Van 4 tot 25 oktober kunt u, als u lid bent, via de Rabo App uw stem uitbrengen op onze stichting.
Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe hoger uiteraard het bedrag dat de Rabobank overmaakt.
Meer informatie:
Zowel 'Stichting Matthäus Passion Oirschot-De Kempen' als 'Kempenkoor' staan op de lijst van deelnemende clubs. Het is mogelijk om op zowel de stichting als op het koor uw stem uit te brengen. Hartelijk bedankt alvast voor jouw stem.
Zingen geeft bezieling
Samen zingen kan weer!
Sinds juli repeteert Kempenkoor niet meer via een zoomverbinding, maar live. Volgende week mag er ook weer gezongen worden zonder de anderhalve meter afstand te bewaren. De wekelijkse repetities en extra workshops geven de zangers bezieling en passie.
iedere maandag
locatie: d'n Bond, Veldhoven
Hoogtepuntenconcert in 2018
Bucket list
Kent u iemand die de beleving van een Matthäus op zijn wenslijst heeft staan? Wij spreken regelmatig mensen die het beluisteren van dit concert hun 'bucket-list-item' noemen, gevolgd door 'het komt er niet van'. Helpt u hen over de streep? De Hoogtepunten-versie, ook uitgevoerd door Kempenkoor en La Sorpresa is een aanrader.
maandag 11 april 2022
locatie: Nieuwe Sint-Clemenskerk Gerwen
Op Goeden Vrijdag 14 april 1922
Bachvereniging 100 jaar
De welbekende uitvoering van de Matthäus-Passion in de Grote Kerk van Naarden staat vanaf deze maand op de lijst van Immaterieel Erfgoed, ook wel 'levend erfgoed' genoemd. De Bachvereniging geeft de muziek van Bach door sinds 1922.

Matthäus Passion Oirschot social

facebook twitter youtube 
MailPoet