Een mooi concert en een prachtige belevenis waar velen naar uitkijken.

Nieuwsbrief

Wij hopen dat het u allen goed gaat. Misschien mogen wij u volgend jaar in Oirschot ontvangen voor de jaarlijkse uitvoering van de Matthäus Passion.
Het Stichtingsbestuur overlegt momenteel met alle belanghebbenden en doet er al het mogelijke aan om de Matthäus Passion in Oirschot op 31 maart 2021 te laten klinken.

Bewaar je ticket

Het grootste deel van de bezoekers heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheid om zijn tickets voor 2020 te behouden voor de uitvoering van 2021. Wij zijn heel blij met hun steun en met het vertrouwen dat daaruit spreekt. Met alle kaarthouders van de Matthäus Passion in Oirschot en Hoogtepunten in Gerwen hebben we persoonlijk contact opgenomen. Zij hebben inmiddels voor de uitvoering van 2021 hun nieuwe tickets ontvangen.
Kaart_MP
Over de start van de kaartverkoop van 2021 kunnen wij u hopelijk begin volgend jaar op de hoogte brengen.

Veerkrachtig Kempenkoor zingt weer!

Het drama van niet kunnen zingen sloeg in als een bom afgelopen maart. Opeens geen Matthäus Passion en geen koorrepetities. Hoe is het nu met Kempenkoor?
118564245_3305332486190789_3001102794990157327_n
Het goede nieuws is dat Kempenkoor sinds augustus weer repeteert, uiteraard met inachtneming van het scherpe Corona-protocol voor koorzang. Om de vereiste afstand tot elkaar te kunnen bewaren en vanwege de benodigde ventilatie is het koor uitgeweken naar de grote zaal van Theater de Schalm in Veldhoven. Dirigent Cees Wouters en pianist Ad Broeksteeg werken vanaf het podium. De koorleden zitten verspreid in de zaal op tenminste 1,5 m.
Met alle maatregelen die van kracht zijn om de exponentiële verspreiding van COVID-19 af te remmen, onderzoekt het koor wekelijk wat verantwoord is en veilig voelt.

Mogen wij u iets vragen?

De Stichting Matthäus Passion Oirschot-De Kempen doet mee aan Rabo ClubSupport, de jaarlijkse actie van de Rabobank die clubs en verenigingen financieel ondersteunt. De leden van de Rabobank bepalen hoe het geld wordt verdeeld. Zij ontvangen binnenkort een brief met instructies en een code, waarmee zij van 5 tot 25 oktober hun stem kunnen uitbrengen. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe hoger uiteraard het bedrag dat de Rabobank overmaakt.
Zowel 'Stichting Matthäus Passion Oirschot-De Kempen' als 'Kempenkoor' staan op de lijst van deelnemende clubs. Hartelijk bedankt alvast voor uw stem.
RABO_ClubSupport_Adv_a4_Liggend_1_Woody_F02_no_Crops
Mocht u in omgeving mensen kennen van wie u weet dat ze lid zijn van de Rabobank, zou u de boodschap dan willen doorgeven?
Dank u wel, we zouden dat erg op prijs stellen!
The organisation team is currently investigating how to realise the St. Matthew Passion concert on March 31st, 2021 in Oirschot, while observing the corona restrictions. We hope to see you all there in good health.
Kempenkoor has resumed its rehearsals in Theatre De Schalm, the choir members sitting in the audience rows at 1.5 m distance and conductor Cees Wouters and pianist Ad Broeksteeg present on the stage.
When you are a member of Rabo Bank, we ask you kindly to support Kempenkoor and/or Stichting Matthäus Passion Oirschot - De Kempen via the Rabo Clubsupport initiative. Your support will be very much appreciated!
zingt-in-participatiekoor
In de bijzondere en hartverwarmende film Erbarme Dich zingen mensen met en zonder dementie uit Participatiekoren hoogtepunten uit de Matthäus Passion van J.S. Bach, en vertellen over hun worsteling tijdens de coronacrisis.

Matthäus Passion Oirschot op social media

facebook twitter youtube 
MailPoet